Author Topic: OP2 Winsock replacement  (Read 5758 times)

Offline PlayingOutpost0-24

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 545
    • http://op3np.xfir.net
OP2 Winsock replacement
« Reply #50 on: September 18, 2004, 03:25:00 PM »
from what i heard it is done but not working.
i heard it rite?
Great news for OP2 fans... OP3 in progress.
Official Site
Outpost 3: A New Power progress
OP3:NP Discussion

Progress in OP3:NP[/size][/font]
PLANNING[|||||||||-]
GRAPHICS [||||------]
SOUNDS [|---------]
MAP DESIGNING [|||||-----]
CODING [----------]
Going slowly... Very slow.

Offline Arklon

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1225
OP2 Winsock replacement
« Reply #51 on: September 18, 2004, 03:31:11 PM »
Not working...?

Offline PlayingOutpost0-24

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 545
    • http://op3np.xfir.net
OP2 Winsock replacement
« Reply #52 on: September 18, 2004, 03:33:07 PM »
umm... not confirmed but i heard that...
Great news for OP2 fans... OP3 in progress.
Official Site
Outpost 3: A New Power progress
OP3:NP Discussion

Progress in OP3:NP[/size][/font]
PLANNING[|||||||||-]
GRAPHICS [||||------]
SOUNDS [|---------]
MAP DESIGNING [|||||-----]
CODING [----------]
Going slowly... Very slow.

Offline BlackBox

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3101
OP2 Winsock replacement
« Reply #53 on: September 18, 2004, 08:10:42 PM »
i've pretty much put it on hold for now.

there are more important projects that we have to work on currently, and I need to devote my time to that stuff instead.

So as of now, if I get any more questions about op2sock they'll probably get ignored as I'm answering you here.

No, I haven't forgotten about you guys that can't play multi, it's just that it has to go on the back burner for awhile. I'll be sure to work on it sometime in the (hopefully near) future.