Author Topic: OutpostHD v0.7.10 Released!  (Read 419 times)

Offline leeor_net

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2163
    • LairWorks Entertainment
OutpostHD v0.7.10 Released!
« on: January 29, 2019, 08:08:41 PM »
OutpostHD v0.7.10 is now officially ready for release!

Yup, it's been about a week but there were some glaring bugs in v0.7.9 that really needed to be corrected ASAP.

So lets get down to the details:



What's Changed
  • RobotCommand::addRobot() will no longer throw an exception if a robot appears to match an already existing robot. It will instead write this to the log and request that the user report the issue to the developer.

Bugs Fixed
  • Fixed an oversight which neglected to remove a dead robot from a Robot Command Center. This would lead to an abrupt program termination with the message "RobotCommand::addRobot(): Adding a robot that is already under the command of this Robot Command Facility."
  • Fixed a logic mistake that failed to draw the mouse tile highlight when the connectedness overlay was turned on.
  • Fixed an issue which caused energy usage being displayed incorrectly when a savegame is loaded.
  • Fixed a mistake which allowed the player to place Colonist and Cargo landers on Turn 0 if the SEED Lander had been placed.

Gimme Gimme! Where do I get it?

Head over to the main thread and look for the 'Current Build' section.



Many thanks and much appreciate to those who have helped by posting suggestions and assisting with code development! Couldn't have done this without your efforts!

Offline White Claw

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 816
Re: OutpostHD v0.7.10 Released!
« Reply #1 on: January 29, 2019, 10:32:22 PM »
Nice job, Leeor!

Offline Hooman

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4745
Re: OutpostHD v0.7.10 Released!
« Reply #2 on: February 02, 2019, 12:18:54 AM »
You've got some good velocity on this. :)